1 בקערה עמוקה מערבבים את הבשר עם בצל קצוץ אחד ומחצית מכמות הכוסברה והפטרוזיליה. מוסיפים ביצה, מתבלים במעט מלח ופלפל, כמון ורס חנוט עד לקבלת תערובת אחידה. 2. יוצרים קציצות, טובלים בביצה טרופה וסולת ומטגנים בשמן. 3. לרוטב - מטגנים את הבצל הנותר עם הארטישוק. 4. מוסיפים שום מתבלים במלח, פלפל, כמון, קינמון ומעט רס חנוט. 5. מוסיפים כוס מים, מרתיחים, מוסיפים את הקציצות מפזרים את שארית הכוסברה הפטרוזיליה ומבשלים כ- 20 דקות על אש נמוכה.