המצרכים :
אופן ההכנה:1 ממליחים את קוביות הבשר. 2 מחממים סיר סוטאז' עם שמן זית ומטגנים את הבשר היטב. מוסיפים את הבצל וממשיכים לטגן עד השחמה. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. 3 מוסיפים את המים הרותחים, עלה הדפנה, הצ'ילי ומעט מלח. מקרצפים היטב את תחתית הסיר בכף עץ, כדי להסיר חתיכות בשר שנדבקו. 4 מכסים את הסיר באופן חלקי ומבשלים שעה וחצי עד שהבשר מתפרק מרוב רכות והרוטב שחום. 5 מוסיפים את קוביות הדלעת ומכסים את הסיר לגמרי. מבשלים עוד רבע שעה, עד שהדלעת רכה אך עדיין נגיסה. ** מומלץ להגיש עם אורז לבן. תבשיל ראש לראש השנה | צילום: רותם ליברזון, mako אוכל תבשיל בשר ראש לראש השנה | צילום: רותם ליברזון, mako אוכללעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |