1 מחממים את תנור האפייה לחום של 180 מעלות.
2. מערבבים את התבלינים ושמן הזית ומושחים את השוק בתערובת התבלינים ושמן הזית.
3. תוחבים את שיני השום, ענפי הרוזמרין והתימין והפלפל האנגלי אל תוך הבשר.
4. מניחים את הירקות בתבנית רחבה ומעליהן את שוק הגדי, מעבירים לתנור החם וצולים כ-50 דקות.
5. מוציאים מהתנור ומניחים לשוק לנוח למשך כ-10 דקות לפני ההגשה.
אופן הגשה:
מסדרים את הירקות בכלי ההגשה, פורסים את השוק ומניחים את הפרוסות מעל לירקות. מעל יוצקים מעט מהנוזל שהצטבר בתחתית התבנית.