1 מערבבים את כל חומרי תערובת הבשר, מתבלים לפי הטעם ומניחים במקרר לשעה.
2 מטגנים את קוביות החצילים בשמן עד השחמה. מוציאים למסננת להגרת עודפי השמן.
3 להכנת הרוטב: מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן זית עד שקיפות, מוסיפים את שיני השום הקצוצות ומערבבים עד שמרגישים היטב את ריח השום. מוסיפים את כף הקמח ובוחשים.
4 מוסיפים את מרק העוף שהמסנו במים רותחים, את רוטב הסויה ורוטב הצ`ילי. בוחשים.
5 מתבלים במלח ופלפל וטועמים. בשלב זה ניתן לשפר או לשנות טעמים. מבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב מידי פעם.
6 להכנת הקציצות: מכינים בידיים משומנות קציצות גדולות בצורת כדור (כ-14).
7 משטחים מעט את הכדורים ויוצרים בכל אחד גומה גדולה. בעזרת כפית ממלאים בכל גומה את קוביות החצילים שטיגנו. מכסים את המילוי מצדדי העיגול פנימה עד שהחצילים יכוסו ויוצרים שוב מהקציצה הממולאת כדור עגול.
8 מגבירים את האש על מנת שהרוטב ירתח ומוסיפים את הקציצות לתוך הרוטב. לאחר התמצקות הקציצות מנמיכים את הלהבה לנמוכה ומבשלים כחצי שעה.