הכנת הסטייק: 1 מלהיטים את המחבת. 2. מתבלים את הסטייק במעט מלח גס ופלפל שחור גרוס טרי. 3. יוצקים למחבת מעט שמן זית. 4. מניחים את הסטייק ועוזבים בשקט למשך דקה–דקה וחצי. 5. באותו הצד מסובבים את הסטייק על המחבת 90 מעלות כדי לקבל דוגמת פסי צלייה שתי וערב. צולים 40 שניות. 6. הופכים את הסטייק – וחוזרים על 2 הפעולות. 7. בעזרת מלקחיים מעבירים את הסטייק לתבנית תנור, מניחים עליו ענף רוזמרין שלם, אם רוצים גם קוביית חמאה, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות, למשך 5- 3 דקות.
הכנת רוטב יין פשוט: 1 בעזרת נייר סופג מנגבים רק את עודפי השומן ממחבת הפסים שבה צלינו את הסטייק. 2. מחממים את המחבת, מכניסים אליה את בצלצלי השאלוט וחצי מהחמאה ומאדים קלות. 3. מוסיפים את גרגרי הערער וממשיכים לאדות. 4. מוסיפים את היין ובעזרת כף עץ מקרצפים את שאריות מיצי הסטייק מהמחבת. 5. מבשלים עד שהיין מצטמצם. 6. מכבים את האש ומוסיפים את שאר החמאה. 7. מעבירים את הרוטב דרך מסננת. 8. מוסיפים מעט מלח ופלפל שחור.
ההגשה: מוציאים את הסטייק מהתנור ומעבירים לצלחת הגשה. יוצקים את הרוטב.