1 מחממים שמן בסיר גדול וכבד ומשחימים בו את קוביות הבשר מכל הצדדים בשלוש נאגלות. מוציאים בכף מחוררת לקערה. 2. מכניסים לסיר את שמיניות הבצל ומזהיבים. כשהבצל ממש זהוב מוסיפים את הגזר והשום ובוחשים דקה ואז מוסיפים את הפטריות ובוחשים. ממשיכים לטגן עד שהנוזלים שהפרישו הפטריות מתנדפים. 3. מחזירים לסיר את הבשר (יחד עם הנוזלים שהפריש בינתיים) ומוסיפים את כל יתר החומרים. מוסיפים יין עד כמעט כיסוי הבשר. בוחשים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בביעבוע עדין שעתיים-שלוש, עד שהבשר רך. אם נראה במהלך הבישול שחסרים נוזלים בסיר אפשר להוסיף עוד יין. 4. מגישים חם.