1 טוחנים את כל המצרכים לנקנקיות במטחנת בשר.
2 מעבירים לקערה ומערבבים בעדינות לתערובת אחידה. מעבירים למכונת נקנקיות עם מעיים ומנקנקים 10 נקנקיות.
3 חולטים את הנקנקיות בסיר עם מים מבעבעים קלות כ-10 דקות.
4 לתבשיל: חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומבשלים במים רותחים 15 דקות או עד שהתרככו.
5 חותכים את המנגולד לרצועות.
6 מחממים שמן זית במחבת רחבה, מוסיפים את המנגולד והשום ומקפיצים 2 דקות. מוסיפים את תפוחי האדמה והנקנקיות ומבשלים ביחד 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.