1 מחמימים תנור לחום של 180 מעלות. 2. מטגנים את הבצל בסיר עם שמן עד שישחים. 3. מוסיפים את בשר הכבש ומטגנים להשחמה מכל צדדיו. 4. מוסיפים את כל התבלינים ומבשלים תוך ערבוב כעשר דקות. מוסיפים מים כדי כיסוי ומבשלים על להבה גבוהה כחצי שעה. 5. מוסיפים את הפירות היבשים והאגוזים ומערבבים. 6. מעבירים את התבשיל לכלי חרס ואם אין אז לכל תבנית אחרת שיכולה להיכנס לתנור. 7. מכניסים לתנור שחומם מראש למשך שעתיים. 8. מגישים חם עם אורז מעוטר בבצל מטוגן ושקדים או עם קוסקוס מרוקאי.