1 בסיר גדול שיוכל מאוחר יותר להיכנס לתנור (זאת אומרת סיר בעל ידיות עמידות בחום ובגודל המתאים לתנור) מחממים את שמן הזית. 2. מוסיפים לסיר את הבשר, הבצל והשום. מטגנים את הבשר מכל צידיו מעל להבה גבוהה עד שהבשר משחים. 3. מוסיפים לסיר את שורש הסלרי, הגזרים, שורשי הפטרוזיליה, השומר וגבעולי הסלרי אחריהם מוסיפים בהדרגה את היין כדי לשמור על הבשר חם (כמות גדולה של נוזל קר תגרום לבשר להתקשות). 4. מוסיפים לסיר את ציר הבשר, המלח, הפלפל והבוקה גרני, מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה. לאחריה מעבירים את הסיר לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות. 5. ממשיכים את הבישול בתנור במשך שעתיים. בתום השעתיים טועמים ומתקנים תיבול . מומלץ להגיש לצד פירה תפוחי אדמה ולפזר מעל פטרוזיליה טרייה.