1 תערובת הבשר והפטריות: בסיר עם תחתית רחבה מחממים את שמן הזית, מוסיפים את הבצל, הכרישה, הסלרי והשום. בינתיים קוצצים את הפטריות דק ביחד עם גבעול טימין, וגבעול רוזמרין ומוסיפים לסיר. מוסיפים את היין ומבשלים עד שמצטמצם. מוסיפים את הבשר הטחון, פלפל שחור ומלח. כאשר הבשר מאפיר מוסיפים את הפטרוזליה הקצוצה ופירורי הלחם ומבשלים במשך מספר דקות, טועמים ומתקנים תיבול.
2 מילוי העוף: ממלאים את העוף בתערובת של הפטריות והבשר. קושרים את העוף בחבל קשירה כדי שלא יתפרק. מטגנים את העוף בשמן עד שהוא משחים מכל הצדדים. מסדרים בתבנית את העוף עם טימין, רוזמרין וכוס יין. מכניסים לתנור לחום של 190 מעלות ל-40 דקות עד להשחמה מלאה מכל הצדדים. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים