1 מטגנים את הבצל, מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא חצי מבושל.
2 מוסיפים פטריות, מלח, פלפל, 2 כפות סילאן ופפריקה.
3 מוסיפים את השזיפים ומנמיכים את האש.
4 קולים את הצנוברים ומוסיפים לתערובת. מוסיפים פטרוזיליה ומכבים את האש.
5 מערבבים היטב את התערובת.
6 לוקחים את פרוסות חזה העוף ודופקים אותן היטב.
7 ממלאים את חזה העוף בחופן מן התערובת ומגלגלים לאורך.
8 קושרים משני צדדיו של החזה הממולא 3 קשרים.
9 תוקעים 3 קיסמים משני הצדדים.
10 מטגנים היטב את חזה העוף הממולא במחבת פסים 5 דקות, מכל הצדדים. כשהוא מתחיל להשחים שמים עליו עוד כפית סילאן. מכבים את האש ובעדינות רבה מעבירים לתבנית.
11 אופים 15 דקות בחום של 200 מעלות. מקשטים בנבטים ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!