קציצות בשר מטוגנותאיך מכינים קציצות מזינות? משתמשים גם בעוף וגם בבקר, במקום פירורי לחם משתמשים בקינואה שתקפיץ את הערכים התזונתיים, מטגנים במעט מאוד שמן ומקבלים ערימת קציצות עסיסיות ורכות בפחות מחצי שעה
צילום: @thebellypro
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 קוצצים את הפטרוזיליה והבצל הירוק, מגררים את תפוח האדמה, ושמים יחד בקערה. 2 מוסיפים לקערה את יתר המרכיבים ומערבבים (בידיים) לקבלת תערובת אחידה (מומלץ להשאיר בחצי שעה במקרר, לא חובה). 3 מרטיבים את כפות הידיים ויוצרים מהתערובת קציצות עגולות בגודל הרצוי (בשביל טיגון אחיד, הקפידו על גודל אחיד לכל הקציצות). קציצות בשר מטוגנות - לפני טיגון | צילום: @thebellypro4 מחממים שמן במחבת עמוקה ורחבה (בערך 4 כפות), ומטגנים את הקציצות עד להזהבה משני הצדדים. מעבירים לנייר סופג וחוזרים על הפעולה על הקציצה האחרונה. קציצות בשר מטוגנות | צילום: @thebellypro* אם רוצים, אפשר להשתמש בבשר בקר בלבד. אתר Bellypro.co.il מספק מתכונים המבוססים על תזונה דלה ב-FODMAP - תזונה מיוחדת לאנשים הסובלים ממעי רגיז. כל המתכונים עוברים אישור של צוות דיאטנים מוסמך מרחבי העולם. |