1 להכנת העגל: מחממים מחבת פסים (מחבת גריל), מוסיפים מעט מאד שמן זית וצורבים את הצלע משני צידיה במשך 2 דקות (מכל צד) - עד לקבלת גוון זהוב.
2 מכניסים את הצלע לתנור בחום של °180 מעלות למשך 15 דקות - עד לדרגת MW.
3 להכנת הריזוטו: מאדים את הבצל ואת הכרשה בסיר עם מעט שמן זית עד לקבלת גוון זהוב.
4 מוסיפים את האורז ומאדים מספר דקות.
5 מוסיפים את היין ומצמצמים, מוסיפים כל פעם ציר חם עד כדי כיסוי האורז - עד שהאורז מוכן. מוסיפים את הסלק חתוך לקוביות, גרידת הלימון והעירית.