לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
1 מערבבים את כל חומרי הקציצות, יוצרים כדורים ומניחים בצד.
2 מערבבים את קובית הדלעת עם שמן הזית והתבלינים וצולים על הגריל 6-7 דקות, עד שהן מתרככות (בתנור הביתי: צולים בחום מקסימלי בתכנית הגריל).
3 עוטפים כל קוביית דלעת בתערובת הבשר, מעגלים לקציצה וצולים 5 דקות.
* המתכון מתוך העונה הרביעית של "שף על האש" עם עומר מילר, שתעלה בשבת הקרובה.
>> ומהצד השני של הקשת הקולינרית: הנה יופי של חמין טבעוני
פתח הכל סגור הכל