1 מטבלים את האנטריקוט מעט בפלפל שחור טרי ומעט שמן זית ומניחים בצד. 2. מניחים את החציל, העגבניות והפלפל החריף על הגריל וקולים על האש עד שמוכנים כל אחד לפי זמנו (דואגים להפוך את ירקות במהלך הקלייה כך שלא ייחרכו). 3.קוצצים פטרוזיליה, ואת הירקות שיצאו מהאש (ללא הקליפה וכמובן ללא החציל).מערבבים מוסיפים שמן זית ומתקנים תיבול. 4. מוציאים את החציל מהאש חותכים חתך רוחבי ליד העוקץ של החציל ואחד בטבורו ומחברים ביניהם בחתך נוסף כך שהחציל נפתח כמו ספר, 5.מוציאים שתי כפות מפנים החציל ומערבבים עם הירקות והפטרוזיליה, ומחזירים חזרה לפנים החציל. 6.מכינים טחינה עם יוגורט מיץ הלימון ומלח לפי הטעם (לא פלפל שחור). 7.צורבים את האנטריקוט על האש לדקה, מוציאים מהאש ומניחים לחמש דקות בצד, 8.קוצצים את האנטריקוט לפרוסות דקות כמו שווארמה מוסיפים מעט פטרוזיליה קצוצה, מתקנים תיבול עם מלח שמן זית ופלפל שחור ומניחים ע"ג הירקות הקלויים שבתוך החציל. 9.שופכים על האנטריקוט כף עם טחינת היוגורט וסוגרים חזרה את החציל ומגישים חם.