1 מלהיטים מחבת פסים.
2 פורסים מנתח האנטרקוט פרוסה יפה של כ-3ס"מ ומעסים אותה בשמן זית.
3 צורבים את הצד הראשון כ-5 דקות ואת הצד השני כ3-4 דקות.
4 מורידים את הבשר מהאש (שממשיכה בינתיים לעבוד), סוגרים אותו בתוך שתי צלחות ומחכים כ2- דקות. מחזירים אותו לאש, מברישים בשמן זית ונותנים לו עוד כדקה.
5 מורידים מהאש, מתבלים בפלפל שחור שנגרס הרגע ומלח ים אטלנטי.
6 לרוטב: במעבד מזון טוחנים את הפלפל והשום לתערובת גסה. מעבירים לקערה, ומוסיפים את השמן ומלח.