1 מניחים את פרוסות הסינטה כך ששולי הפרוסות יונחו אחת על השנייה, כך שהן ייצרו ריבוע. מכסים את ריבוע הבשר בניילון נצמד.
2 מרדדים את הבשר דרך הניילון, עד שכל הפרוסות מתחברות אחת לשנייה והופכות לעלה אחד.
3 לוקחים את התרד ומניחים לאורך הסינטה, חוזרים על אותה פעולה עם הרוקט והאספרגוס, ממליחים ומפלפלים.
4 מגלגלים את הכול לרול וחותכים לחלקים שווים.
5 בצלחת שטוחה יוצרים פס מהפסטו, מניחים את הסינטה ומזלפים מעט איולי. מקשטים בצלפים שטוגנו קלות בשמן זית.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים