שוק טלהשוק טלה עסיסי ממולא בתערובת פטריות ועשבי תיבול
צילום: "בישולים"- בית הספר הגבוה לקולינאריה
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מאדים השאלוט, השום והפטריות בשמן זית, מוסיפים את עשבי התיבול ומאדים כ- 5 דקות. משפרים תיבול לפי הטעם ומסננים. 2 מוסיפים את הגריסים לתערובת העשבים ומערבבים. 3 ממלאים את שוק הטלה וקושרים היטב בעזרת חוט. 4 משמנים היטב את השוק, מתבלים במלח ופלפל שחור ואופים כשעה וחצי בחום בינוני. 5 מוציאים מהתנור ונותנים לנוח כ- 10 דקות. מסירים את החוט וחותכים בזהירות לפרוסות. |