מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכוני בשר

שוק טלה

שוק טלה עסיסי ממולא בתערובת פטריות ועשבי תיבול

שוק טלה עם ירקות (צילום:
צילום: "בישולים"- בית הספר הגבוה לקולינאריה

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 2 כוסות גריסים מבושלים במים ומלח כ-5 דקות ומסוננים

  • 1 כוס שאלוט קצוץ
  • 8 יחידות פטריות שיטאקי מושרות
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 כוס נענע קצוצה
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח צ'ילי חריף

אופן ההכנה:

1מאדים השאלוט, השום והפטריות בשמן זית, מוסיפים את עשבי התיבול ומאדים כ- 5 דקות. משפרים תיבול לפי הטעם ומסננים.

2מוסיפים את הגריסים לתערובת העשבים ומערבבים.

3ממלאים אתשוק הטלהוקושרים היטב בעזרת חוט.

4משמנים היטב את השוק, מתבלים במלח ופלפל שחור ואופים כשעה וחצי בחום בינוני.

5מוציאים מהתנור ונותנים לנוח כ- 10 דקות. מסירים את החוט וחותכים בזהירות לפרוסות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il