המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1 בעזרת סכין חדה פורסים את פילה העגל לפרוסות דקות. 2 משמנים שני ניירות פרגמנט במעט שמן זית. מניחים על נייר פרגמנט אחד את פרוסות הבשר ומכסים בעזרת הנייר הנוסף. 3 בעזרת פטיש שניצלים (או כלי אחר) משטחים את הפרוסות במכות עדינות. מסירים את נייר הפרגמנט ומניחים את פרוסות הפילה על צלחת. 4 קורעים מלמעלה עלי רוקט, מזלפים בעדינות שמן זית, חומץ שרי או בלסמי. 5 מסיימים במלח גס ופלפל שחור גרוס. >> לעוד מנות ראשונות מומלצות לארוחת החג. |