1 לקחת את נתח הסינטה ולכסות מצד אחד משכבה של מלח גס 2. לחמם מחבת עם שמן לצרוב את הגינגר מעט תוך כדי הוספה בהדרגתיות של שאר המרכיבים. 3. ניקוי המלח מנתח הבשר, והתחלת צריבה על מחבת / מנגל פסים. עד להגעת למידת העשייה הרצויה. 4.במקביל הוספת התפוחי האדמה למים פושרים תוך כדי התחלת חימום על האש. לסיום. 5 צלחות, הנחת הסטייק בצד הצלחת מזיגת הרוטב האסייתי מעליו. מעיכת תפוחי האדמה עד לקבלת מחית אחידה והוספה של חמאה ושמנת מתוקה לפי טעם ( לשומרי כשרות הוספת שמן בלבד )