1 משרים את החומוס והשעועית למשך הלילה בכמות גדולה של מים, ומסננים.
2 מחממים את התנור ל- 190 מעלות.
3 מרתיחים מים בסיר וחולטים את רגל העגל במשך 5 דקות. מקפידים שהמח ישאר בתוך העצם. מוציאים ושומרים בצד.
4 מטגנים את הבצל במעט שמן עד שהוא מזהיב.
5 בסיר גדול ועבה מסדרים את הבצל המטוגן ועליו את הבשר ורגל העגל.
6 מוסיפים את השעועית והחומוס, את תפוחי האדמה והביצים. מוסיפים שום, תבלינים ומים כך שיכסו את התבשיל. מכסים במכסה תואם ואופים בתנור במשך שעה.
7 מנמיכים את חום התנור ל- 100 מעלות ואופים בחום זה במשך הלילה. מגישים בימים קרים עם מרק עוף צלול ומעט מיץ לימון בתוכו.