מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכוני בשר

מעורב ירושלמי

לקנות פרגיות, טחול ולבבות זה לא בעיה, להקפיץ אותם במחבת זה גם לא בעיה. אז למה תמיד פחדנו להכין מעורב ירושלמי בבית? כנראה בגלל התיבול, ופה לשמחתנו הוא פשוט ומדויק

|במהירות הברק| פורסם08:40
מעורב ירושלמי (צילום: אפיק גבאי, סטיילינג: דיאנה לינדר)
צילום: אפיק גבאי, סטיילינג: דיאנה לינדר

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • שמן זית לטיגון
  • 2 בצלים לבנים
  • 200 גרם פרגיות עוף נקיות, חתוכות לקוביות של ס"מ וחצי
  • 200 גרם לבבות עוף נקיים
  • 200 גרם טחול עוף נקי
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כפית כמון
  • כף פפריקה מתוקה
  • כף פפריקה חריפה
  • כפית פלפל אנגלי טחון
  • 5 עגבניות בשלות

אופן ההכנה:

1מלהיטים מחבת צלייה כבדה ומוסיפים מעט שמן זית.

2קולפים את הבצלים, פורסים לרצועות בעובי חצי ס"מ וצולים במחבת.

3מוסיפים למחבת את הפרגיות, הלבבות והטחולים.

4מתבלים במלח, פלפל שחור ושאר התבלינים, וסוחטים פנימה את העגבניות.

בתיאבון

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il