1 מחמים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה. 2. מסננים את הבצל מהשמן ומניחים בצד. 3. לק"ג הבשר מוסיפים מלח ופלפל שחור ומקפלים לתוכו את הבצל המטוגן שסונן מהשמן. 4. מחממים מחבת טפלון עבה בעלת פסים ומוסיפים מעט שמן. 5. יוצרים 4 קציצות המבורגר (רצוי להשתמש ברינג לקבלת קציצות אחידות ושוות) ומטגנים את ההמבורגרים כדקה אחת מכל צד. 6. לאחר הטיגון מעבירים את ההמבורגרים לגריל פחמים וממשיכים בתהליך צלייה לפי מידת העשייה רצויה. לקבלת מידת עשייה מדיום מומלץ לא לצלות יותר משתי דקות. 7. להגשה: מניחים חסה על צידה של הלחמנייה ועליה פרוסות עגבנייה, מלפפון חמוץ ובצל סגול ולבסוף את קציצת ההמבורגר בצידה השני של הלחמניה.