1 משרים את האטריות במים חמים למשך כעשר דקות, עד שהן מרככות. מסננים. 2. לקרמל: במחבת, מחממים את הסוכר על אש בינונית, כשהוא מתחיל להמס ולהשחים מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את המים ומערבבים במהירות בעזרת כף עץ. לאחר כ-4 דקות- כשנוצר רוטב סמיך וצמיגי בעל גוון ענברי מסירים מהאש. 3. מחממים את השמן במחבת וכשהוא חם, מטגנים בו, תוך ערבוב, את השום, ג'ינג'ר והלמון גראס, במשך דקה. 4. מוסיפים את פרוסות האנטרקוט, מלח ופלפל ומטגנים תוך ערבוב כשתי דקות, עד שהבשר מתחיל להשחים. 5. מוסיפים 4 כפות מהקרמל ומטגנים עד שהקרמל עוטף את הבשר מכל צידיו; עניין של כחמש דקות. 6. מעבירים את אטריות האורז לצלחת הגשה, מניחים עליהן את הבשר ומוזגים מעל את הרוטב שנותר במחבת. 7. מעל לכל מפזרים שומשום קלוי ומקשטים בעלי הנענע והכוסברה הטריים.