1 מערבבים את הפטרוזיליה, השום, המלח ופלפל ומושחים את נתח הבשר בתערובת. 2. מניחים את הנתח הבשר בתבנית ומעליו מניחים לאורך יריעת הבשר את רצועות הגזר והביצים הקשות. מפזרים מעל את האַחימוֹלִידוֹ ומזליפים את השמן. 3. מגלגלים את הנתח במהודק. קושרים בחוט קשירה היטב לקבלת גליל בשר ממולא. 4. ממלאים סיר גדול במים ומלח ומביאים לרתיחה. מכניסים פנימה את הנתח הקשור, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים בחום נמוך, ממש על סף רתיחה כשעה וחצי. 5. מכבים את האש ומשאירים את הנתח להתקרר יחד עם הנוזל. מוציאים ומסננים. 6. מניחים על תבנית התנור רשת. עליה מניחים את נתח הבשר הקשור. עליו מניחים משקולת כבדה. מניחים ככה למשך מספר שעות (למשך הלילה, הכי טוב). 7. פורסים את הבשר המגולגל לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ ומגישים.