1 מערבבים את הקמח, האורז הטחון, הבהרט והנענע היבשה. 2. מניחים את הבשר בקערה, מוסיפים את השום הכתוש, המלח הפלפל והפיסטוקים ולשים מעט. 3. מאחדים בין תערובת הבשר לתערובות הקמח ולשים עד לקבלת תערובת אחידה. 4. מכסים את התערובת בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה. 5. מחממים את השמן במחבת עבת תחתית 6. נוטלים כף מהתערובת ויוצרים ממנה עיגול קטן, משטחים אותו מעט ומעבירים לשמן החם. מטגנים כ-4-5 דקות מכל צד ומוציאים תוך ניעור עודפי השמן לצלחת מכוסה בנייר מטבח.
הכנת הרוטב: 7 מניחים בסיר שטוח ורחב את שמן הזית, הלימון השום המלח והפלפל ומבשלים עד סף הרתיחה מעל להבה נמוכה. 9. מעבירים את הקציצות לרוטב, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים.