1 משרים את גרגרי החומוס למשך לילה.
2 מרתיחים ומנקים את העצם.
3 מבשלים 4 ביצים חצי בישול.
4 חותכים את המרגרינה לקוביות קטנות (כמספר הקובות).
5 מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את גרגרי החומוס, העצם, כף מלח, כפית כורכום, ½ כפית פלפל. (מומלץ לטעום את המרק ולתקן טעמים).
6 לשים בקערה את הבשר הטחון, העוף הטחון, כוס אורז, ½ כף מלח, ½ כפית פלפל, כפית כורכום.
7 יוצרים מהתערובת קובות בגודל של כדור טניס.
8 לתוך כל קובה יש לדחוף קוביה קטנה של מרגרינה.
9 כשהמרק מגיע לרתיחה מכניסים את הקובות לסיר.
10 מוסיפים את הביצים הקשות מעל הקובות ומבשלים על אש נמוכה כל הלילה.