1 פותחים את האנטריקוט ל"דף" ומשטחים בין שני יריעות ניילון נצמד. מתבלים במלח ים ופלפל שחור טרי, מעסים היטב.
2 חותכים את הפטריות לפרוסות אחידות, מקפיצים בשמן זית ושום . מוסיפים עשבי תיבול קצוצים דק ומתבלים במלח פלפל. מניחים במסננת להוצאת עודפי נוזלים.
3 ממלאים את האנטריקוט בפטריות, מגלגלים וקושרים בחוט שפגאט.
4 במחבת חם עם מעט שמן, סוגרים את גלילת האנטריקוט מכל הצדדים. מעבירים לתבנית.
5 קולפים, שוטפים וקוצצים גס את ירקות השורש (מירפואה) ומאדים בסיר רחב במעט שומן, מוסיפים ציר בקר ויין ומביאים לרתיחה.
6 מעבירים לתבנית עם הגלילה ומכניסים לתנור חם 180 מעלות, לשעה- שעה וחצי, עד אשר הגלילה רכה.
7 מוציאים את הגלילה ושומרים במקום חם. מסננים את נוזלי הבישול, מצמצמים עד לקבלת חצי מהנפח המקורי.
8 פורסים את הגלילה, ויוצקים מעל את הרוטב.