1 מחממים תנור לחום גבוה.
2 חותכים את תפוח האדמה והבטטות לרצועות צ'יפס ארוכות ועבות. מכסים בנייר אפייה, מעליו נייר כסף ומכניסים לתנור עד לריכוך. לאחר התרככותם מורידים את נייר הכסף ונותנים להם להשחים מעט.
3 מזקקים חמאה, מניחים במחבת ומוסיפים חצי כוס יין אדום.
4 במחבת אחרת צורבים את הסטייק למשך 2 דקות בכל צד. חשוב שהמחבת תהיה חמה מאוד.
5 מכניסים את הסטייק לרוטב החמאה והיין למשך 3 דקות.
6 מברישים את הצ'יפס באותו הרוטב ומגישים יחד עם הסטייק.