1 משחימים את הבצל ואת השום בשמן בסיר.
2 במחבת נפרדת מטגנים מצד אל צד את קוביות הבשר.
3 מעבירים לסיר ומטגנים ביחד עם הבצל והשום תוך כדי ערבוב כ-5-10 דקות נוספות.
4 מוסיפים את התבלינים, מערבבים וממשיכים לטגן יחדיו כ-5 דקות נוספות.
5 מוסיפים את המים עד כיסוי הבשר ומכסים במכסה את הסיר.
6 מבשלים עד לרתיחה על להבה גבוהה ומורידים ללהבה קטנה לשעתיים ויותר.
7 לאחר כשעה בודקים טעמים וכמות הרוטב, ומוסיפים ככל הדרוש לפי הצורך.