1 חותכים את בשר ההודו לקוביות של 3-4 ס"מ ואת חזה האווז המעושן לקוביות קטנות.
2 מחממים את השמן בסיר כבד ושטוח ומטגנים בו את הבצל עד לשקיפות.
3 מוסיפים את חזה האווז המעושן ומטגנים עד לפריכות.
4 מוסיפים את קוביות בשר ההודו ומטגנים מכל הצדדים. מפזרים את הקמח על הבשר ומערבבים היטב.
5 מוסיפים את הציר והיין, מוסיפים שום, עלה דפנה, פטרוזיליה ותימין ומטבלים במלח פלפל לפי הטעם.
6 מכסים את הסיר ומבשלים במשך 30-40 דקות על להבה נמוכה.
7 חוצים את הפיטריות הקטנות ומוסיפים לבשר. מבשלים יחד עוד כ-5 דקות, מגישים חם ומקשטים בעשב תיבול. מומלץ להגיש בתוספת פסטה או סלט עלים.
* מדי יום שישי מתקיים בקניון CINEMALL בחיפה "שוק&COOK", שוק אוכל וסדנאות בישול קונספטואליות לפי נושאים מתחלפים. מתכון זה מתוך סדנת השף של יעקב כץ בנושא חגיגות הבוז'ולה.