1 מסננים היטב את הבורגול.
2 מוסיפים סולת ואת שאר החומרים, ולשים כמה דקות ביד עד לקבלת בצק יבש למדי.
3 לוקחים חתיכה מעט יותר גדולה מכדור פינג-פונג ולשים אותה לצורת עיגול.
4 יוצרים גומה עמוקה וממלאים בכפית מהמלית. סוגרים ומהדקים את שולי המעטפת מעל המלית, מגלגלים בין כפות הידיים ויוצרים צורת כופתה.
5 מניחים על משטח (למשל קרש חיתוך נקי ומנוגב היטב).
6 מחממים במחבת גדולה ועמוקה שמן לטיגון.
7 כשהשמן חם מאוד מחליקים פנימה בזהירות את כופתאות הקובה, תוך הקפדה שלא ייגעו אחת בשנייה ושיהיה מספיק מקום כדי להפוך אותן בקלות.
8 כשהצד התחתון משחים הופכים, ומטגנים את הצד השני עד השחמה.
9 מוציאים ומניחים על מגבות נייר למספר דקות, כדי להיפטר מעודפי השמן. אוכלים חם.