1 בסיר גדול מאוד מטגנים בשמן את הבצל כ 20 דקות על להבה בינונית קטנה, עד שמשחים. מגבירים את האש.
2 מוסיפים את החיטה, גריסים, שעועית ועדשים.מטגנים כ5 דקות.
3 מוסיפים את הרסק , פפריקה, כמון, כורכום, קינמון ואת הכוסברה ומערבבים.
4 מוסיפים את העצם ומנמיכים את האש.
5 במחבת נפרדת סוגרים את השפונדרה ואת העוף מכל הצדדים עם מעט מלח ופלפל. מוסיפים לסיר.
6 מסדרים מעל בשכבה בכל פעם את הירקות ומזלפים דבש. מעל מסדרים את הביצים. מוסיפים ציר בקר ומוסיפים מים לכסוי של כ5 ס"מ מעל הביצים. מגבירים את האש ומרתיחים.
7 מחממים תנור ל-120 מעלות. מכסים את הסיר בנייר פרגמנט ואז באלומיניום ומעבירים לתנור ללילה, 7 שעות לפחות.