1 קוצצים את הסינטה בסכין חדה דק-דק, מוסיפים מעט שמן זית, מתבלים ומערבבים עם המשמשים הקצוצים.
2 מפרקים את שערות הקדאיף ומשמנים בחמאה. מסדרים חלק משערות הקדאיף בתחתית התבנית (לא דוחסים), ועליהן מניחים את תערובת הבשר והמשמשים. סוגרים עם שארית שערות הקדאיף.
3 עוטפים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים 20 דקות בחום של 180 מעלות. מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות, עד שהכנאפה שחומה.
4 מגישים עם יוגורט כבשים או בקר (לא עזים).
* מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים