1 הממליגה: מרתיחים את המים ביחד עם החלב. מגיעים לרתיחה ומנמיכים את האש. מוסיפים לאט-לאט את קמח התירס תוך כדי ערבוב תמידי בכף עץ ומבשלים כ-20 דקות. מוסיפים מלח ופלפל. אם רואים שהממליגה מתייבשת – מוסיפים מעט חלב. לקראת סוף הבישול מוסיפים את הפרמזן.
2 לרוטב הבייקון: חותכים את הבייקון לחתיכות קטנות, מטגנים 5 דקות בחמאה עד שהוא מקבל קריסיפיות, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות. מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה. מוסיפים את השמנת והרוזמרין. כעבור שתי דקות מוציאים את ענף הרוזמרין ומכבים את האש.
3 הסינטה: צולים את הסטייק במשך 5 דקות מכל צד ומניחים בצד ל-5 דקות.
4 חותכים את הסטייק לפרוסות עבות, מניחים על מצע הממליגה ומזלפים את הרוטב מלמעלה. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים