המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים בסיר בצל קצוץ עם 3 כפות שמן עד להזהבה. מוסיפים שום ומערבבים. 2 מוסיפים לסיר את הבשר, ומחכים לסגירתו. לאחר מכן מנמיכים את האש. 3 מוסיפים 3 כוסות מים, חבושים, חצי כף כמון, חצי כף פלפל שחור, חצי כף מלח ומערבבים. 4 מוסיפים לסיר רסק תפוחים, תרכיז רימונים, פטרוזיליה, נענע, מקל קינמון, כפית סוכר וזעפרן, מערבבים וסוגרים את המכסה. 5 מבשלים שעה וחצי על אש נמוכה. 6 את הפירות היבשים מוסיפים לסיר כשהם שלמים, לעשר הדקות האחרונות של הבישול.
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|