1 מטגנים בסיר בצל קצוץ עם 3 כפות שמן עד להזהבה. מוסיפים שום ומערבבים.
2 מוסיפים לסיר את הבשר, ומחכים לסגירתו. לאחר מכן מנמיכים את האש.
3 מוסיפים 3 כוסות מים, חבושים, חצי כף כמון, חצי כף פלפל שחור, חצי כף מלח ומערבבים.
4 מוסיפים לסיר רסק תפוחים, תרכיז רימונים, פטרוזיליה, נענע, מקל קינמון, כפית סוכר וזעפרן, מערבבים וסוגרים את המכסה.
5 מבשלים שעה וחצי על אש נמוכה.
6 את הפירות היבשים מוסיפים לסיר כשהם שלמים, לעשר הדקות האחרונות של הבישול.