1 עוטפים את נתח הבשר בהרבה מלח גס מכל עבריו.
2. מניחים את הנתח במסננת שיושבת מעל קערה, מקפידים שיהיה רווח של לפחות שני סנטימטרים בין תחתית הקערה למסנננת משום שהבשר יגיר נוזלים ואם הוא יתבוסס בהם הוא לא יכבש כהלכה ועשוי אפילו להרקיב.
3. מכסים את הקערה והמסנת בשקית ומכניסים למקרר למשך שלושה ימים, מדי יום מוציאים את הקערה מהמקרר, נפטרים מהנוזלים שהצטברו, שוטפים את הקערה ועוטפים את הבשר במלח גס. במהלך הימים הללו יש להפוך את הנתח מדי פעם.
4. בתום שלושת הימים עוטפים את הבשר במגבת יבשה ומכניסים למקרר לחמישה ימים עד שבוע.
5. מניחים בקערה את הפפריקה משני הסוגים, הכמון, גרגרי הכוסברה הטחונים, החילבה והשום מוסיפים מעט מים (3-5 כפות בערך) ומערבבים לכדי עיסה סמיכה.
6. מוציאים את הבשר מהמקרר ועוטפים אותו היטב בעיסת התבלינים. משמנים את הידיים במעט שמן זית ומחליקים אותן על גבי הנתח כדי לייצר פיזור אחיד של תערובת התבלינים.
7. קשורים את הבשר בדומה לאריזת מתנה ותולים אותו ליבוש למשך שבוע.
8. את הנתח המיובש ניתן לשמור במקרר עד לשלושה שבועות.