1 כשעה לפני הצלייה, מוציאים את הצלעות מהמקרר ומביאים לטמפרטורת החדר. מורחים במחצית כמות השמן, מתבלים במלח ופלפל ובתימין ומעסים מעט. 2. מחממים במחבת קטנה את הסוכר עד שמקבלים קרמל. מוסיפים בזהירות את היין, השאלוט, הרוזמרין וגרגירי הפלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-20 דקות על להבה נמוכה, עד שבצלצלי השאלוט רכים והרוטב סמיך. בינתיים מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות צ.). 3. מחממים מחבת פסים כבדה וגדולה על להבה גבוהה ומורחים אותה בשמן שנותר. צורבים את הצלעות 4 דקות מכל צד ומעבירים לתבנית. אופים 7 דקות לדרגת מדיום. 4. מגישים כל מנה עם מעט רוטב ליד הצלע ועם 4 בצלצלי שאלוט מזוגגים.