1 בסיר רחב מחממים מעט שמן זית. מוסיפים את הגזר, השומר, הבצל והסלרי ומאדים שתיים עד שלוש דקות. 2. מוסיפים לסיר את השום וצרור תימין מטגנים כשתי דקות נוספות. 3. מכניסים את הבשר לסיר ל"סגירה" עד שהוא משחים היטב מכל הכיוונים. 4. מוסיפים כף קמח, מערבבים ויוצקים את הבירה. 5. מוסיפים את רסק העגבניות, ההל, הקינמון, עלי הדפנה, הפלפל האנגלי, המלח, והצ'ילי הגרוס 6. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה עד שעה וחצי. ניתן להוסיף מעט מים במידת הצורך. 7. אופן ההגשה: מסדרים בתחתית של צלחת עמוקה (או קערת הגשה) פירה תפוחי אדמה או לחליפין תפוחי אדמה ננסיים אפויים ויוצקים מעל את התבשיל.