1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2. בתבנית קטנה מערבבים את פרוסות תפוח האדמה והבטטה עם חבילת שמנת מתוקה, מלח ופלפל. 3. מכניסים לתנור שחומם מראש לכ-45 דקות או עד שמתרכך. 4. מצפים את הדלעת במעט חמאה מזוקקת, מפלפלים וממליחים לפי הטעם ומכניסים לתנור לכ-45 דקות או עד שמתרכך. 5. כאשר הדלעת ותפוחי האדמה מתרככים וכמעט מוכנים מחממים את החמאה המזוקקת במחבת, מפלפלים לפי הטעם את הסטייק וכאשר החמאה חמה מכניסים למחבת לדקה על צד אחד. הופכים לצד השני, מנמיכים את האש וממתינים עד להכנת הסטייק בהתאם לדרגת ההכנה הרצויה. 6. כאשר הסטייק מוכן מוציאים מהמחבת ונותנים לו לנוח לחמש דקות. בתום חמש הדקות פורסים את הסטייק לפרוסות בעובי 0.5 ס"מ ומסדרים כמניפה. ממליחים קלות ומברישים במעט חמאה. 7. את תפוחי האדמה מנחים ליד הסטייק, את הדלעת פורסים כמו הסטייק ומניחים בצידו השני של הסטייק.