1 שורפים חציל אחד ואת העגבניות על הגז וקוצצים דק. את החציל השני מקלפים, חותכים לקוביות ומטגנים בשמן עמוק. את הבמיה צולים בתנור בשמן זית.
2 את העגבניות הצהובות ואת הבצל קוצצים דק. מטגנים את קרעי הטורטייה בשמן עמוק עד להשחמה, ומוציאים למסננת כדי לשמור על הפריכות. מפזרים מעל זעתר יבש, גרידת לימון ומלח.
3 מערבבים בקערה את מרכיבי היוגורט.
4 מורחים את רוטב היוגורט בתחתית הצלחת. מעל היוגורט מרכיבים את הסלט מכל המרכיבים, מזליפים שפריץ של לימון, ומפזרים מעל הכל את הקרוטונים הפריכים. מזלפים שמן זית ומגררים מעל שלג של גבינת כבשים.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.