הכנת הטבולה: 1 קוצצים דק דק חופן פטרוזיליה, מספר עלי נענע, חופן כוסברה, בצל ירוק, מלפפון ירוק, עגבניה. 2. מוסיפים חמוציות ומשמשים מיובשים קצוצים לרצועות 3. מניחים בקערה כוס בורגול דק עם קצת מים חמים לכיסוי הבורגול ונותנים לזה להתבשל. 4. מערבבים את כל החומרים, מוסיפים מלח, פלפל, מעט שמן זית, מיץ לימון, מעט סומק, קינמון וקצת כמון
מכינים את העוף 1 מקפיצים את רצועות העוף בשמן זית, מעט סומק, מלח, פלפל והרבה נענע. 2. מסדרים על צלחת את הטבולה ומעליה מניחים את רצועות העוף ומגישים.