אופן הכנת הבצק הפריך:
1 מערבבים את כל המרכיבים של הבצק הפריך במעבד מזון עד לקבלת בצק.
2 מוציאים את הבצק ממעבד המזון ומגלגלים לצורת כדור.
3 עוטפים את כדור הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעה.
4 מוציאים את כדור הבצק ומשטחים בתוך תבנית טארטים בינונית (לרבות דפנות התבנית).
5 אופים בתנור ל- 15 דקות ב- 180 מעלות.
אופן הכנת מילוי השקדים:
6 טוחנים במעבד מזון את השקדים על לקבלת מרקם קמחי.
7 מוסיפים את שאר המרכיבים וטוחנים ביחד עד לקבלת עיסה אחידה.
8 מוזגים את העיסה לתוך תבנית הטארט.
9 קולפים את תפוחי העץ, מוציאים את הגרעין ופורסים לפרוסות דקות.
10 מכסים את המילוי של הטארט בפרוסות תפוח העץ בצורת מניפה.
11 מפזרים חתיכות קטנות של חמאה מעל פרוסות תפוח העץ ואופים למשך 30 עד 40 דקות ב 180 מעלות.
12 מוציאים את התבנית מהתנור ומורחים מעט ריבת משמש. מניחים בצד.
אופן הכנת קרם אנגלז:
13 מערבבים בסיר את השמנת המתוקה, החלב, הסוכר ומקל הוניל, ומחממים על אש נמוכה עד לרתיחה.
14 מוציאים את הסיר מהאש ומניחים בצד.
15 טורפים את החלמונים ומערבבים בתוך הסיר עם השמנת. ממשיכים לטרוף עד למרקם אחיד.
אופן ההגשה:
להניח פרוסת טארט ולצידה קערית קטנה של קרם אנגלז.
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (6 מנות):
אנרגיה | 856 קלוריות |
חלבונים | 12 גרם |
פחמימות | 90 גרם |
שומנים | 50 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית השביעית חלק ב' של העונה החדשה