לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
חצי כוס שמן זית איכותי
כוס עגבניות אדומות
כוס עגבניות צהובות
כוס עגבניות מנומרות
8 שיני שום שלמות
כפית מלח גס
קורט פלפל שחור
1 פלפל שאטה מיובש שלם
1 טוחנים במעבד מזון את שלושת סוגי הדגים עם הבצל, הכוסברה והשום.
2 מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים ביצה, מלח, פלפל וצ'ילי אדום. מערבבים היטב ויוצרים מהתערובת קבבים.
3 מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים את הקבבים עד להזהבה.
4 מכינים את הרוטב: שמים בסיר את שמן הזית עם העגבניות והשום ומבשלים כחצי שעה. מוסיפים מלח, פלפל ופלפל שאטה ומערבבים.
5 מגישים את הקבב ומוזגים את הרוטב מעליו.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.
פתח הכל סגור הכל