1 קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לרבעים ושמים בסיר גדול. מוסיפים חצי מהכורכום, מלח ופלפל, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים 30-40 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.
2 מסננים את התפוחי האדמה ומועכים לפירה חלק מאוד.
3 מבשלים 10 ביצים קשות (אפשר באותם מים של תפוחי האדמה). מקלפים וחותכים את הביצים לריבועים בינוניים.
4 קוצצים את הבצלים לקוביות בגודל בינוני ומטגנים מעל להבה בינונית במחבת רחבה עם שמן זית עד להזהבה, בערך 12 דקות אגב בחישה מדי פעם. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומטגנים מעט עם הבצל כדקה. מוסיפים את חזה העוף הטחון ומטגנים ביחד עם הבצל והפטרוזיליה תוך בחישה מתמדת, עד שהעוף מוכן ושינה צבעו לחלוטין (אחרי 4 דקות בערך). לקראת סוף הטיגון מוסיפים את שאר הכורכום, פלפל שחור ומלח לפי הטעם.
5 שופכים את התכולה למסננת ומניחים בצד עד שיתקרר וכל הנוזלים מתנקזים החוצה. מעבירים לקערה ומערבבים את הפירה עם חזה העוף ועם הביצים הקשות. מוסיפים עוד קצת מלח ופלפל שחור לתוך העיסה (ועוד כורכום אם רוצים). שוברים פנימה 3 ביצים (לא מבושלות) ובוחשים לאט לאט.
6 מוסיפים את קמח המצה בהדרגה, עד לקבלת בצק שניתן לעבוד איתו. נותנים לבצק לנוח כ-10 דקות.
7 מעצבים את הבצק לצורת לביבות מוארכות ומצפים אותן בקמח מצה.
8 שוברים ביצה אל צלחת עמוקה ומתבלים במלח ופלפל שחור. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק. טובלים את הבאנאטאג' בביצה ומטגנים בשמן חצי עמוק וחם, לא יותר מ-5 קציצות בכל פעם, בערך 3 דקות מכל צד או עד הזהבה. מוציאים לנייר סופג וממשיכים לטגן את שאר הלביבות.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת מאסטר שף על ידי המתמודדים