1 המרינדה: בקערה מערבבים סויה, חרדל גרגירים וחרדל. קוצצים דק את הפטרוזיליה, הכוסברה והשמיר, מוסיפים לקערה ומערבבים.
2 פורסים נייר נצמד ומורחים עליו את הבלילה. מכניסים נתח הטונה, מגלגלים את המרינדה מסביב ומצמידים את הניילון הנצמד. מכניסים למקרר לחצי שעה.
3 מוציאים את הטונה מהניילון, מסירים את שיירי המרינדה. במחבת לוהטת צורבים קלות את הטונה מכל הצדדים כדי שלא תתבשל בפנים אלא רק ייווצר עיגול צרוב סביבה. חותכים לפרוסות עגולות ומניחים על גבי סלט אסייתי.
4 רוטב המיסו: ממיסים את הסוכר במיץ התפוזים ומוסיפים את המיסו והג'ינג'ר. מערבבים עד שהעיסה נעשית קרמית. מזלפים על הטונה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.