1 חוצים את הכרשה ומרתיחים במים ושמנת ל-10 דקות. מוציאים את הכרשה ומייבשים בנייר סופג.
2 מרוקנים את הגויאבה מגרעינים וגם מחלק מהבשר. שומרים בצד את הבשר ללא הגרעינים.
3 מטגנים את השאלוט ופירורי הלחם. מוסיפים עלי סלרי, שומר ונענע קצוצה.
4 מחממים תנור ל-120 מעלות. ממלאים את הגויאבה במלית וסוגרים בעזרת 2 עלים של כרשה. מניחים בתבנית שמן זית, חמאה ומלח וצולים הפוך, כשהכרשה כלפי מטה, במשך 25 דקות. לאחר מכן צורבים עוד 5 דקות במחבת עם חמאה, מעט סוכר ומלח.
5 רוטב: מרתיחים את עלי הסלרי, הפטרוזיליה והשומר במי מלח 10 דקות. מסננים את העלים ומוסיפים לסיר את כל חומרי הרוטב, מבשלים במשך 10 דקות ומסננים שוב.
6 הגשה: שמים בצלחת שטוחה שלולית של רוטב וגויאבה חצויה אחת – הכרשה כלפי מעלה.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.