1 הבצק: מביאים לרתיחה בסיר קטן את המים ושמן הזית.
2 מוסיפים כוס וחצי קמח ואת המלח ומערבבים את הבצק (כמו בהכנת פחזניות).
3 מעבירים את הבצק לקערת מיקסר ומערבלים עם וו לישה.
4 מוסיפים את יתרת הקמח ואת הביצים בהדרגה עד שהתערובת מתגבשת לבצק אחיד ורך למגע. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושמים בקירור לחצי שעה לפחות.
5 מערבבים בקערה את מרכיבי המילוי ומניחים בצד.
6 מערבבים את היוגורט עם השום המגורר ומניחים בצד.
7 מוציאים את הבצק מקירור, מקמחים ופותחים במכונת פסטה עד שלב 6.
8 קורצים עיגולים מהבצק, ממלאים כל עיגול בכדור בשר קטן וסוגרים את הבצק בצורת כוכב.
9 מרתיחים סיר מים עם מלח ומבשלים כל כיסון בערך 3 דקות.
10 מעבירים את הכיסונים למחבת עם חמאה מומסת, צ'ילי ונענע יבשה ומקפיצים 2-3 דקות.
11 להגשה: שמים את היוגורט המתובל על הצלחת ועליו מסדרים את הכיסונים המתובלים. בוזקים עוד מעט נענע יבשה ומגישים.