1 מבשלים על אש נמוכה את הסוכר, המים ומי הוורדים לסירופ
2 מטגנים את הפיסטוקים במחבת וטוחנים דק עם סוכר.
3 לשים את כל חומרי הבצק יחד עד לקבלת בצק. מגלגלים לגליל ופורסים לעיגולים בגודל שווה. מרדדים את העיגולים לעלי בצק גדולים עם הרבה קורנפלור.
4 מסדרים את עלי הבצק בתבנית, שכבה מעל שכבה ומורחים ביניהם חמאה מומסת. אחרי 6 שכבות מפזרים את המילוי באופן שווה, ומסדרים מעל עוד 6 שכבות עלי בצק מופרדים בחמאה.
5 אופים בתנור ב-180 מעלות 20-15 דקות, עד להזהבה עדינה מאוד.
6 מוציאים מהתנור ויוצקים את הסירופ.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.